Το ktimatologio-piliou.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο Αμαλιάδας logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11-10-2023 

 

ΠΑΡΑΤΗΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΔΗΛΩΣΕΑΝ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΔΗΛΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αριθμ. Απόφ.249/12 του Διοικητικου Συμβουλιου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο», η οποία δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. υπ’ αριθμ. 5697 Β στις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Παρατείνονται οι προθεσμίες για την υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων και αιτήσεων προδήλων έως τις 28 Φεβρουαριου 2024, στις υπό κτηματογράφηση περιοχές, στις Προκαποδιστριακές Κοινότητες Αγίου Δημητρίου Πηλίου, Ανηλίου, Ζαγοράς, Κισσού, Μακρυρράχης, Μουρεσίου, Ξορυχτίου, Πουρίου και Τσαγκαράδας του Καλλικρατι-κού Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου και στις Προκαποδιστριακές Κοινότητες Αγίου Γεωργίου Νηλείας, Αφετών, Βυζίτσης, Καλαμακίου, Καλών Νερών, Λαμπινούς, Μηλεών, Νεοχωρίου, Ξινόβρυσης, Πινακατών και Συκής του Καλλικρατικού Δήμου Νοτίου Πηλίου, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της σύμβασης με κωδικό ΚΤ1-17.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11-09-2023 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ 

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 το γραφείο Κτηματογράφησης Βόλου, θα παραμείνει κλειστό λόγο της κακοκαιρίας «Daniel».

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08-02-2023

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2023 το γραφείο Κτηματογράφησης Βόλου, θα παραμείνει κλειστό λόγο δυσμενών καιρικών συνθήκων.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 07-02-2023

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2023 το γραφείο Κτηματογράφησης Βόλου, θα παραμείνει κλειστό λόγο δυσμενών καιρικών συνθήκων.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20/10/2020

ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 

Την Πέμπτη 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ξεκινά το στάδιο της Ανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων για τους Προκαποδιστριακούς Δήμους/Κοινότητες Αγίου Δημητρίου Πηλίου, Ανηλίου, Ζαγοράς, Κισσού, Μακρυρράχης, Μουρεσίου, Ξορυχτίου, Πουρίου, και Τσαγκαράδας του Καλλικρατικού Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου και των Προκαποδιστριακών Κοινοτήτων Αγίου Γεωργίου Νηλείας, Αφετών, Βυζίτσης, Καλαμακίου, Καλών Νερών, Λαμπινούς, Μηλέων, Νεοχωρίου, Ξινόβρυσης, Πινακατών και Συκής του Καλλικρατικού Δήμου Νοτίου Πηλίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Πρόκειται για την τελευταία φάση της κτηματογράφησης κατά την οποία οι πολίτες ελέγχουν για τελευταία φορά την ορθότητα των στοιχείων της ατομικής τους ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, κατά το στάδιο της Ανάρτησης οι πολίτες, αφού επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ελέγχουν και επιβεβαιώνουν ή διορθώνουν τυχόν σφάλματα στην καταγραφή της ακίνητης περιουσίας τους στο Κτηματολόγιο.

Η διαδικασία της Ανάρτησης έχει διάρκεια 2 μηνών για τους κατοίκους εσωτερικού (θα λήξει στις 22 Δεκεμβρίου 2020) και τέσσερις μήνες για όσους μένουν στο εξωτερικό (θα λήξει την 22 Φεβρουαρίου 2021).

Η συμμετοχή των ιδιοκτητών στην Ανάρτηση είναι κομβικής σημασίας καθώς είναι το τελευταίο στάδιο πριν καταγραφεί οριστικά η ατομική τους ιδιοκτησία στο Κτηματολόγιο. 

Σύνδεσμοι

  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
  • ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ
  • ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Περισσότερα...

Επικοινωνία

  • Γραφείο Κτηματογράφησης Βόλου

Περισσότερα...

Κοινοπραξία

«ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΠΗΛΙΟΥ (ΚΤ1-17)»

Περισσότερα...

Copyright © 2024 Κτηματολόγιο Ανατολικού Πηλίου | Webhosting and developing by Aspx.gr